onsdag 30. desember 2009

Ut på tur

Hei igjen alle sammen!
Nå er det lenge siden jeg har skrevet og mye har skjedd siden sist :). Julegavene er delt ut på barnehjemmet, vi har hatt julefeiring, mamma og pappa har kommet på besøk..

Barnehjemmet: Julegavene kom akkurat i havn før julaften og jeg fant en nisse i siste liten hehe. Under julegaveutdelingen hjalp jeg nissen med å lese navnene, derfor har ikke bildene blitt helt som tenkt, men et inntrykk får dere :).
De som sto og så på kunne fortelle at de fikk tårer i øynene da hvert enkelt barn åpnet gaven sin og strålte en utrolig glede over innholdet. De løp rundt og viste fram til alle det de hadde fått. :)
Jul hos Dinorah: Vi ble en stooor gjeng, og da må man regne med litt kaos også. Men det gave treet så ikke ut som i Norge.. vi var ca 28-30 stk og det var mindre eller like mange gaver som vi pleier å ha hjemme i Norge når vi er 4 stk :) (flaut hehe) Men alle fikk minst en gave, spiste god mat (varmet i mikroen, da tiden gikk fra oss) og danset og var glade.
Jeg ordnet med en julegave fra Poky til Dinorah. Den likte hun.. og nå må jeg fotografere hundene til resten av familien også hehe :)
Mamma og pappa hjelper til på kjøkkenet.. :)

Dagen etter koste vi oss med mindre folk og pappa sang og spilte. Veldig koselig.


Ut på tur :)!

Jeg var nedi byen og leide en bil samme dag som foreldrene mine skulle komme. Etter litt undersøkelse på nettet, få biler igjen hos bilutleierene, endte jeg opp på Toyta rent a car. Svinedyrt, men jeg var storfornøyd med å få kjøre rundt i en Toyta 4WD. Etter 3 dager med masse kjøring etc oppdaget jeg at denne bilen var ingen Toyota, men en Daihatsu. Motoren er heller ikke den beste, men den har klart hompete, steinete, fine, våte etc veier.. vi har kommet fram der vi vil hehe..

Første turen gikk opp til vulkanen Irazu, som ligger rett ved der vi bor i Cartago. Det er den høyeste vulkanen i Costa Rica. Fantastisk og spektakulært og se ned i krateret på en vulkan.
Neste stopp var vulkanen Poas. Den spytter ut "svovelgass", så besøket ble kort pga lukten. Men en helt fantastisk opplevelse her og. Krateret er det største i Costa Rica (muligens i verden også). Vi bodde på et hotel nedenfor med en nydelig utsikt og hummingbirds rundt oss.


Vi er ikke ferdig med vulkaner enda.. neste sted ble Vulkanen Arenal, som er en av de mest aktive vulkanene i verden. Så her nøyt vi utsikten fra bakken. Vi besøkte også sommerfulgpark, slange og froske zoo og et fossefall som skulle være veldig fint. Fossefallet kan nok ikke måle seg mot noen av de vi har i Norge, men det var fint å se allikevel :)


Nå har vi kommet oss til stranden Samara og nyter sol, varme, strand, saltvann, god mat etc. I går kveld spiste vi på den colombianske restauranten. Marlon tok på seg penkjorta og var helt i hundre over at han skulle på damebesøk. For der jobber Lina, som han ble så god venn med sist vi var her. Det ble et koselig gjensyn og de klemte og smilte. Hun laget mat med kjærlighet til han og han spiste opp alt og fikk en dessert etterpå. Vi fikk den beste svine/ribbe middagen vi har smakt.. :) I kveld skal vi tilbake og spise et nytt godt måltid.


(klær og annet som skal deles ut på barnehjemmet, tar jeg etter jul og nyttår når jeg er tilbake :))


Mamma og pappa hilser så mye til alle!


Klemmer fra Costa Rica


En liten ting til slutt.. ikke kjør hodet inn i bilen før døra er oppe.. husk... på ferie har man god tid :)1 kommentar:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett